Få smartvarme med tilskud. Spar op til 21% på investeringen

738_415_BoligJobordning Spar 21% på din investering i en ny smartvarmeløsning ved at udnytte tilskudsmulighederne

- 8. juni 2018 Af Danfoss Varme

Nu kan du få op til 92 kr i tilskud pr. radiator, når du skifter til en elektronisk termostat og samtidig skifter til en forindstillelig ventil. Tilskuddet kommer fra Energistyrelsens Energispareordning og administreres af alle energiselskaber.

Standardværdien for en elektronisk termostat sammen med en forindstillelig ventil udgør 215 øre/kWh.

Skift f.eks. 7 gamle termostater ud med Danfoss Eco™ og RA-N ventiler og få i alt op til 647 kr i tilskud*. 

Håndværkerfradrag

Lægger du dertil tilskud til håndværkerydelser via Boligjobordningen (håndværkerfradrag), er det ved at være en ganske rentabel affære at lave den nemmeste form for energiforbedring i hjemmet.

Med håndværkerfradraget kan du fratrække op til 12.000 kr pr. voksen i husstanden med en skattemæssig fradragsværdi på ca. 30%. Et anslået fradrag for montering af 7 termostater og ventiler udgør ca. 1.155 kr.

Læs mere og download folderen "Gør din radiator smart med nye Danfoss ventiler og termostater - det betaler sig" via linket nedenfor.

Hvorfor skifte til elektroniske termostater?

Elektroniske termostater giver op til 23% besparelser på energiforbruget. Det gør de, fordi du sparer op til 5% energi for hver grad du skruer ned for varmen.

Og det er netop det, de elektroniske termostater gør – de skruer automatisk ned for varmen om natten samt om dagen, når du alligevel er på arbejde. Samtidig kan du nemt justere varmen via en app’en, hvis hverdagen former sig lidt anderledes end forudset.

Læs mere på smartvarmehjemmesiden via linket nedenfor

Hvorfor skifte til forindstillige ventiler?

I boliger med fjernvarme er det nødvendigt at holde styr på afkølingen, så energien fra fjernvarmeværket udnyttes bedst muligt. Med en forindstillelig ventil på alle radiatorer sikres, at kun lige præcis den nødvendige mængde varmt vand sendes til hver enkelt radiator for at opretholde den ønskede komfort. Dette sparer energi. Læs mere i folderen ”Spar på varmen med nye radiatorventiler”

*Eksempel fra Høje Tåstrup Energi, der giver 0,43 kr/kWh

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen