Danfoss Eco™ vinder Danish Design Award

Mandag den 28. maj vandt Danfoss Eco™ kategorien "People's Choice" ved Dansk Design Award, der blev afholdt i Industriens Hus. Den intelligente radiatortermostat fra Danfoss er dermed blevet udødeliggjort blandt andre fremtrædende danske designs.

738x415_news_DanishDesignAwards Senior Vice President Torben Pedersen mellem Danfoss' Global Launch Manager Morten Bjerg Kofod og Klaus Schröeder fra Design-People APS accepterede prisen på scenen den 28. maj i Industriens Hus.

- 29. maj 2018 Af Danfoss Varme

Danmark har en stærk og stolt tradition for skarpt design, og hvert år fejres nye banebrydende løsninger på Danish Design Award Show. Priserne blev uddelt i Industriens Hus og her vandt Danfoss Eco™ People's Choice-kategorien.

"Jeg er beæret og stolt over, at Danfoss Eco™ er blevet anerkendt med en dansk designpris" kommenterede Torben Pedersen, Senior Vice President i Danfoss.

"Det er vigtigt for vores kunder, at Danfoss kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Danfoss Eco™ har det hele: flot design, intelligens og brugervenlighed. At vinde denne People's Choice er den absolut bedste kategori, fordi det er slutbrugeres og vores kunders stemme".

Danfoss Eco™ er relevant for millioner af boligejere

Juryen, som i år blev udvidet til at omfatte internationale medlemmer fra Singapore, Kina og USA, udtalte: " Danfoss Eco™ er en enkel, men højeffektiv radiatortermostat, som kan give energibesparelser i private hjem. Den tilhørende Bluetooth-app gør det let at tilpasse varmestyringen i de forskellige rum. En elektronisk termostat, som holder varmeforbruget i hjemmet under kontrol, er ikke i sig selv nogen nyhed. Hidtil har de fleste smart heating-løsninger imidlertid været svært tilgængelige, både hvad angår økonomi og brugervenlighed. Danfoss Eco™ er som noget helt nyt udviklet til den almindelige forbruger frem for tech-entusiaster eller andre first movers. Det gør produktet relevant for et marked af millioner af private med ønske om et mere energirigtigt varmeforbrug"

Danfoss Eco™ er designet af Danfoss i samarbejde med Design-People APS.

Om kategorien People's Choice

Vinderen af People's Choice-kategorien blev fundet ved online afstemning på Social Media. Afstemningen fandt sted mellem 19. april og 18. maj 2018 og blev annonceret på prisudstillingen den 28. maj.

Danfoss Eco™ var nomineret til Dansk Design Award i kategorien ”Building Markets”. Denne pris blev vundet af Copenhagen Towers.

 

 

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen